Momenteel doet onderstaande arts de spreekuren en hij behandelt ook de zoekvragen. In de toekomst kan het team uitgebreid worden met andere artsen.

Arts(en):

mr. drs. MG van der Poel.
BIG registratienr: 69912089501
arts, per 1-3-2013 huisarts

ExpatDoc EBM sinds 7-6-2012 
KVK 55460224

Voedingsexpert: 

Engelien van den Berg, eigenares en oprichtster van Berg in Balans, praktijk voor voedings- en bewegingsadvies te Rotterdam. Na mijn studie Economie aan de Universiteit van Utrecht, wilde ik meer van de wereld zien en besloot het over een heel andere boeg te gooien: ik solliciteerde bij de KLM en sinds 2004 - heden vlieg ik met zeer veel plezier de wereld rond.

Naast het vliegen ben ik mij echter ook altijd blijven ontwikkelen op andere interessegebieden, te weten sport en voeding. Ik geef inmiddels al jaren les op verschillende sportscholen in Nederland en heb naast het vliegen de opleiding tot Gewichtsconsulente afgerond. Deze opleiding wordt goedgekeurd door de Beroepsgroep Gewichtsconsulenten (BGN) waar ik dan ook lid van ben. Mijn keurmerk behoud ik alleen als ik voldoe aan de eisen van de BGN. Zo zal mijn kennis jaarlijks worden bijgespijkerd door opleiding en training. Kwaliteit en actualiteit van mijn kennis is op deze manier dus gewaarborgd.